Beleving staat centraal in alles wat wij doen.

Al 15 jaar succesvol

in zoekmachine marketing

Webdevelopment

Jouw webshop

Met het groeiende aantal online consumenten is een webshop de sleutel tot wereldwijde bereikbaarheid, 24/7 beschikbaarheid en het aantrekken van een breed scala aan klanten. Het biedt niet alleen gemak voor de consument, maar opent ook de deur naar nieuwe zakelijke kansen en groei.

Een webshop is niet slechts een virtuele etalage; het is een krachtig instrument om je merk te vestigen, klantrelaties op te bouwen en de concurrentie voor te blijven. Maar hoe gaat het in z’n werking en wat is er allemaal mogelijk? 

Hoe wij jouw webshop maken

Webdevelopment

Design

Wij starten met een uniek concept, waarbij we de fundamenten leggen voor jouw webshop. Denk aan de lay-out, navigatie en product presentatie, nog voordat de visuele magie begint.

Zodra het ontwerp stevig staat en jouw goedkeuring heeft, storten we ons met energie op de ontwikkeling van jouw digitale etalage.

Wij maken jouw webshop waarbij jij de regie in handen hebt, en daar hoort ook toegang tot onze ontwikkelomgeving, waar je live kunt meekijken, feedback kunt geven en actief kunt meebouwen aan jouw webshop.

Content

Content is key! We starten met een conceptuele blauwdruk. Na jouw goedkeuring duiken we enthousiast in het verzamelen van aantrekkelijk beeldmateriaal en overtuigende productbeschrijvingen. Jij hebt de leiding over de content, tenzij anders afgesproken.

Testfase

Testfase! Alles wordt nauwkeurig getest, van het winkelwagentje tot het afrekenproces, voordat de digitale deuren opengaan.

En dan, een sprankelende start: de lancering van jouw eigen webshop! Alles gereed? Laten we knallen.

Lancering

Onze inzet stopt niet na de lancering. We streven naar perfectie. Binnen 60 dagen lossen we issues op en implementeren krachtige tools om te meten of jouw webshop aan al jouw verwachtingen voldoet.

En voilà: 

Jou webshop is nu: 

  • Toekomstbestendig 
  • SEO- technisch 
  • Conversiegericht

Met uit eindelijke doel het resultaat dat jij wilt behalen!

Bijvoorbeeld meer personeel, nieuwe klanten of het promoten van bepaalde berichten.

Neem hier contact op

Contact

Er is van alles mogelijk voor een webshop, daarom begint alles met een gesprek waar we de wensen en behoeften in kaart brengen. Samen doen we er alles aan om jouw webshop te laten uitblinken zodat je impact maakt bij je klanten!

Laat je nummer of je e-mail achter op het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met jou op.