Beleving staat centraal in alles wat wij doen.

Wordt opgemerkt door je klanten!

Google

Google shopping

Google Shopping, een krachtige functie van Google Ads, biedt een unieke mogelijkheid om jouw producten visueel in de schijnwerpers te zetten en potentiële klanten aan te trekken. Door een naadloze integratie met de populairste zoekmachine ter wereld, stelt Google Shopping bedrijven in staat om op een visueel aantrekkelijke manier producten te presenteren aan een breed en actief online publiek.

Waarom Google shopping

Met Google Shopping kun je producten visueel in de schijnwerpers zetten. Bij Immerse weten we hoe we aantrekkelijke protestadvertenties kunnen creëren die de aandacht trekken en klanten verleiden.

Doelgerichte Product weergave: Wij begrijpen het belang van de juiste producten aan de juiste doelgroep laten zien. Onze experts zorgen ervoor dat jouw producten opvallen in de competitieve wereld van online winkelen.

Dynamische Advertenties: Dankzij dynamische remarketing kunnen we gepersonaliseerde advertenties tonen aan gebruikers die eerder jouw website hebben bezocht. Dit vergroot de kans op conversies aanzienlijk.

Onze Google Shopping Diensten

Product Feed Optimalisatie: Wij zorgen voor een geoptimaliseerde product feed die de nauwkeurigheid van jouw advertenties vergroot en ervoor zorgt dat de juiste producten aan de juiste zoekopdrachten worden gekoppeld.

Campagnebeheer: Immerse neemt het volledige beheer van jouw Google Shopping-campagnes op zich. Van campagne-opzet tot continue optimalisatie, wij zorgen voor een maximale ROI.

Concurrentieanalyse: We houden de concurrentie nauwlettend in de gaten en passen onze strategieën aan om jouw online winkel een voorsprong te geven.

Met uit eindelijke doel het resultaat dat jij wilt behalen!

Bijvoorbeeld meer personeel, nieuwe klanten of het promoten van bepaalde berichten.

Neem hier contact op

Contact

Dus stap binnen bij ons kantoor en ontdek onbegrensde mogelijkheden voor jouw online platform. Bij ons ben je in goede handen en kun je met een gerust hart genieten van een website die jouw verwachtingen overtreft!

Laat je nummer of je e-mail achter op het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met jou op.