Beleving staat centraal in alles wat wij doen.

Al 15 jaar succesvol

in zoekmachine marketing

SEO Optimalisatie

Hoger in Google

Ons SEO optimalisatie team gaat verder dan alleen de oppervlakte. We tillen jouw website hoger in Google door hoogwaardige content die niet alleen de aandacht van zoekmachines trekt, maar ook het hart van jouw doelgroep verovert. Met geoptimaliseerde metadata, gebruiksvriendelijke URL’s en snelle laadtijden creëren we een website die niet alleen beter gevonden wordt, maar ook een feest is voor elke bezoeker.

SEO begint met het identificeren van relevante zoekwoorden die mensen gebruiken bij het zoeken naar informatie op zoekmachines. Daarna volgt de on-page optimalisatie. Dit omvat het optimaliseren van de content en technische aspecten van jouw website.

Kortom, SEO is een aanpak die draait om het optimaliseren van verschillende aspecten van jouw online marketing om beter te worden opgemerkt door zoekmachines en jouw doelgroep. Het doel is om organisch verkeer naar jouw website te vergroten en de zichtbaarheid op zoekmachines te verbeteren.

Hoe wij Optimaliseren voor Zoekmachines

boven aan google

Hoger in Google

Met jouw website bovenaan in Google, kan je rekenen op meer bezoekers en meer potentiële klanten. Daarbij versterkt het het vertrouwen en de geloofwaardigheid van jouw merk. Bovendien toont een hogere positie autoriteit en expertise, wat bijdraagt aan een positieve gebruikerservaring en langetermijnvoordelen voor je online aanwezigheid.

Technische SEO

Zoekmachines hechten grote waarde aan de technische SEO, omdat het de basis legt voor een efficiënte interactie tussen je website en de zoekalgoritmen. Een goed technisch fundament bevordert een optimale indexering en zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

Onderdelen van de technische SEO

  • Zorg ervoor dat zoekmachines de site goed kunnen crawlen en indexeren.
  • Optimaliseer laadsnelheid en prestaties.

Mobiel vriendelijk

Zoekmachines richten hun aandacht vooral op mobiele vriendelijkheid vanwege het groeiende belang van mobiel internetgebruik. Een mobielvriendelijke site komt tegemoet aan de behoeften van een breed publiek en wordt beloond met een betere positie in zoekresultaten.

  • Met de toename van mobiel verkeer is het essentieel ervoor te zorgen dat de site goed werkt op mobiele apparaten.

 

 

On-Page/On-Site Factoren

Zoekmachines houden nauwlettend in de gaten hoe pagina’s on-page zijn geoptimaliseerd, omdat dit direct van invloed is op de leesbaarheid en begrijpelijkheid voor zoekalgoritmen. Het zorgvuldig gebruik van zoekwoorden in cruciale elementen verbetert de zoekmachinevriendelijkheid.

Onderdelen On-page/On-site optimalisatie

  • URL, titel, meta omschrijving en H1
  • Interne Linking

Backlink Kwaliteit

Zoekmachines leggen de nadruk op de kwaliteit van backlinks, omdat deze fungeren als aanbevelingen van geloofwaardige bronnen. Hoogwaardige backlinks versterken de geloofwaardigheid van je site en dragen bij aan een verbeterde positie in zoekresultaten.

Content Kwaliteit

Zoekmachines hechten veel waarde aan hoogwaardige content, omdat het de relevantie van je site voor zoekopdrachten vergroot. Goede content trekt niet alleen zoekmachines aan, maar houdt ook gebruikers betrokken.

Onderdelen Content optimalisatie

  • Interne Linking
  • Sociale Signalen
  • Keyword Optimalisatie

Met uit eindelijke doel het resultaat dat jij wilt behalen!

Bijvoorbeeld meer personeel, nieuwe klanten of het promoten van bepaalde berichten.

Neem hier contact op

Contact

Klinkt dit als iets voor uw bedrijf of heeft u een aantal vraagjes? Wij nemen contact met jou op!
Laat je nummer of je e-mail achter op het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met jou op.