fbpx

Een marketing hart met een passie voor digitaal

Wij zijn immerse, aangenaam!

De overtuiging dat een beschrijving van wat uw bedrijf doet niet genoeg is om uw doelgroep te binden, is voor Rick & Ben de Boer in 2009 de reden geweest om Immerse op te richten. Nu met ruim 10 jaar ervaring zien wij nog steeds dat online marketing gezien wordt als iets technisch, terwijl het een vaste discipline binnen het marketingteam hoort te zijn.

Onze expertise

Wij zijn een team van een team van denkers, digitale experts en grafisch ontwerpers. Wij brengen deze afzonderlijke expertises samen waarmee we campagnes kunnen ontwikkelen die een echte impact hebben.

Wat wij doen

Wat wij doen is eenvoudig: ons online marketing bureau verbindt uw bedrijf met uw beste klanten.

Bekijk onze online marketing oplossingen om te zien hoe we dit doen.

 

Wat onze klanten zeggen

“Dankzij Immerse is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: een moderne, gebruiksvriendelijke website met koppelingen met ons ERP en e-mailmarketing systeem. De kennis, kunde, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid van Ben de Boer en zijn team zijn ons uitstekend bevallen!”
Femke van Kalleveen
OBD Noordwest
"Samen hebben wij gezocht naar de beste manier om ons bedrijf en de bij ons in verkoop staande woningen te promoten. Ideeen uitwisselen, uitdiepen en de beste strategie zoeken. Het meeste contact hebben wij met Ben de Boer. Dit contact verloopt altijd soepel, Ben is goed bereikbaar, denkt mee, kijkt wat technisch mogelijk is en houdt alle media kanalen goed in de gaten.”
Mariska van de Ridder
van de Ridder makelaars

Al sinds 2009 zorgen wij dat onze klanten continu succesvol zijn en zichzelf kunnen blijven in deze complexe wereld.

Bekijk onze klantcases

Hoe verder?

Er zijn talloze manieren om meer te weten te komen over Immerse. De kortste weg is even te bellen met ons. Wij helpen je graag.