Social Media

Social Media Marketing is het proces om in contact te komen met uw doelgroep via de verschillende social media kanalen. Het stelt u in staat de sterkste manier van reclame (mond tot mond reclame) te stimuleren. Ga de relatie aan met uw doelgroep, onderhoudt de relatie en maak ze tot klanten. Maak daarna van uw klanten fans en ambassadeurs. Wij creëren de juiste content voor de uw doelgroep, we gaan de interactie aan met uw potentiële klanten en vergroten uw bekendheid binnen uw doelgroep.

Social Media Acties

Door doelgerichte acties en advertising kunnen we uw bereik binnen uw regio een boost geven. Wij hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van campagnes voor social media marketing en we helpen u graag met onze kennis.

Een enorm bereik

Doordat u niet alleen zichtbaar bent voor bezoekers op sociale media, maar ook voor vrienden die onderdeel zijn van het netwerk, vergroot u uw bereik enorm. In tegenstelling tot traditionele media, zoals kranten, is het effect van adverteren op social media super efficiënt. Bereik elke doelgroep met de juiste advertentie.

Wij staan voor eerlijk, open en transparant.

Dat betekent:

  • Geen lange contracten, u kunt elke maand opzeggen (geen kleine lettertjes).
  • U bent zelf eigenaar van uw advertentieaccount, wij beheren ze alleen
  • U krijgt elke maand een overzicht van de prestatie van uw advertenties

Immerse

Hamsterkoog 3c
1822CD Alkmaar
info@Immerse.nl
072-7854141
06-41227299

© 2019 All rights reserved