fbpx

Social Media

Social Media

Onze marketeers zullen de (zakelijk) social media kanalen opzetten en/of optimaliseren voor De Buren. Wij maken, verrijken en verspreiden jullie content en bereiken daarmee de juiste mensen binnen de doelgroep. Wij gaan op zoek naar jouw ideale klanten en maken ze fan van jouw bedrijf.

Omdat we meerdere varianten van een boodschap testen kunnen we naar de perfect match tussen het bedrijf en de klant werken.

Social Pixels

Door het implementeren van verschillende (social) pixels kunnen lijsten opgesteld worden met de best presterende klant profielen. Deze kunnen wij, als ze nog niet tot conversie zijn overgegaan, via dynamische retargeting opnieuw in contact brengen met De Buren.

Met de functie “vergelijkbare doelgroepen” binnen Google, Facebook.Instagram & Linkedin kunnen we nieuwe mensen targetten die vergelijkbaar zijn met de best presterende profielen. Lijsten met vergelijkbare doelgroepen worden automatische gemaakt en in realtime geüpdatet.

Een enorm bereik

Doordat u niet alleen zichtbaar bent voor bezoekers op sociale media, maar ook voor vrienden die onderdeel zijn van het netwerk, vergroot u uw bereik enorm. In tegenstelling tot traditionele media, zoals kranten, is het effect van adverteren op social media super efficiënt. Bereik elke doelgroep met de juiste advertentie.

Voorbeelden

Andere diensten

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons, app ons of email ons