Victorie 1573 – Echte Alkmaarse Gin

Wat is Victorie 1573?

Victorie 1573 is een heerlijke gin om op 8 oktober Alkmaar ontzet te vieren.

De gin is ontwikkeld door een groep ondernemers genaamd Rotary Alkmaar Young Ambition waarbij we onze krachten hebben gebundeld met Slijterij de Laat.

Het mooie van deze gin is dat de winst die wordt opgebracht door de verkoop wordt gedoneerd aan drie lokale goede doelen: De Waerden, Pangea Coörperatie en Hortus Alkmaar.

Dus je ‘doet goed’, wanneer je collega’s, relaties of vrienden een fles cadeau geeft of wanneer je er samen mee toost op de toekomst.

Wat hebben we gedaan?

Ben de Boer zit bij Rotary Alkmaar Young Ambition op die manier hebben wij als Immerse ons er mee bezig gehouden. Zo hebben wij een website en webshop gemaakt en hebben wij gezorgd dat alle social media kanalen up-to-date waren om zoveel mogelijk flessen te verkopen voor het goede doel.

Juist dit zijn de projecten waar wij trots op zijn, de projecten waarbij we iets kunnen bij dragen aan de samenleving. Ook dat is immerse!

+/- 0
Horecaondernemingen verkopen de Gin​
+/- 0
Alkmaarders bereikt met de campagne
+/- 0
Bestellingen

Cocktailkaart

Wij hebben pagina’s gemaakt waar de cocktails, die voor de sponsors zijn bedacht, worden vertoont. Door een QR code bij de cocktail kom je direct op de pagina met het recept! Kijk maar eens op https://victorie1573.nl/cocktailkaart/

Promotie

  • Via social media hebben wij de Victorie gin gepromoot. Met verschillende berichten hebben we ongeveer 15.000 Alkmaarders bereikt. 
  • Wij een website/ webshop gemaakt waar de gin op bestelt kan worden. Dat heeft al ongeveer 250 bestellingen opgeleverd.
  • Kijk eens op https://victorie1573.nl/