Personeel werven voor bedrijven

Welk probleem hebben we opgelost?

Over de gehele arbeidsmarkt is er een probleem, namelijk het personeel te kort.

Voor Immerse is dat een kans om te laten zien wat wij in huis hebben, want wij zijn gespecialiseerd in mensen bereiken. Elk bedrijf heeft net een andere aanpak nodig dat komt door een andere doelgroep of een heel ander doelstelling dat de klant voor ogen heeft. En daarop moeten wij reageren met de juiste tools en communicatie. Met een team van denkers, digitale experts en grafische ontwerpers lossen wij samen met de klant het probleem op.

Onze aanpak

Alles begint met communicatie na dat wij alles duidelijk en goed in kaart hebben gebracht gaan wij meteen aan de slag. Hoe benaderen we de mogelijke sollicitant, in welk gebieden moeten wij adverteren en op welke platformen bevinden zij zich. Daarna gaan we adverteren, adverteren en nog meer adverteren want uit het gedrag van de kijker halen we ook weer informatie. Met die informatie optimaliseren we de advertenties zodat het nog beter aanslaat met bijvoorbeeld ander beeldmateriaal, andere tone of voice of spelen we met de behoeftes en gevoelens door de disc test om zo nog meer sollicitanten binnen te halen voor de klant.

0 +
Potentiële werknemers bereikt
0 +
Klikken op advertentie
0
Sollicitaties

Social Media

Advertentie optimalisatie is het analyseren van de resultaten en op basis van die resultaten beslissingen maken, om op die manier alleen mensen te bereiken die ook echt geïnteresseerd zijn.

Het begin van de campagne raak je een grote groep maar die grote groep wil je zo veel mogelijk verkleinen naar een groep die echt actie wilt ondernemen. Om uiteindelijk het doel van de klant te bereiken.

Via ‘similar audiences’ weten we snel de doelgroep nog specifieker te maken en de resultaten te verbeteren

De totale weergave
De mensen met interesse
De mensen die wij willen die ook actie ondernemen

Ook meer personeel?