OBD Noordwest in een nieuw digitaal jasje

Wie is OBD Noordwest

OBD Noordwest is hét bureau en dyslexiecentrum van Noord-Holland voor dyslexiezorg en expertise en advies op het gebied van onderwijs, ontwikkeling & ondersteuning.
Met zo’n 75 medewerkers hebben zij alles in huis voor een succesvolle ontwikkeling van kinderen en hun professionals. Hun specialisme richt zich op kinderen, (voor)scholen, ouders, besturen en samenwerkingsverbanden.

Wat hebben we gedaan

Bij OBD Noordwest was het tijd voor een nieuwe frisse online look. Eéntje die meer paste bij het bedrijf en haar doelgroep. Randvoorwaarde: het moet kunnen communiceren met Profit/AFAS en met mailplus. Immerse heeft deze uitdaging met beide handen aangenomen. En het resultaat mag er zijn.

Bij OBD Noordwest, het onderwijsadviesbureau van Noord Holland, was het tijd voor een nieuwe frisse online look. Eéntje die meer paste bij het bedrijf en haar doelgroep. Randvoorwaarde: het moet kunnen communiceren met Profit/AFAS en met mailplus. Immerse heeft deze uitdaging met beide handen aangenomen. En het resultaat mag er zijn.

 

Een website met een jonge frisse uitstraling, Femke van Kalleveen vertelt:
“Dankzij Immerse is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: een moderne, gebruiksvriendelijke website met koppelingen met ons ERP en e-mailmarketing systeem. De kennis, kunde, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid van Ben de Boer en zijn team zijn ons uitstekend bevallen!”

 

Wij zijn er trots op!
Bekijk de website zelf maar eens