Nieuwe website van Theo van Baden

Wie is Theo van Baden

Theo van Baden is een niet merkgebonden scooter/brommerzaak. In de showroom staan dan ook de laatste modellen van de meest populaire merken 

Wat hebben we gedaan

Wij kregen de interessante uitdaging om een volledig nieuwe website met webshop te maken voor Theo van Baden met als doel meer omzet te halen uit de digitale kanalen.

Wij hebben hard gewerkt om aan een mooi resultaat te komen!
Er is een koppeling naar een e-commerce verzendplatform zodat jij je scooter en onderdelen online kan bestellen en het direct verstuurd kan worden.
Door een koppeling naar het kassasysteem zijn de producten op de website altijd up-to-date en komt uw order direct binnen bij de balie.
En door de scooter configurator kun je ook zelf de verschillende opties bekijken en samenstellen voor jouw scooter.

 

Vendit en een WordPress website

We hebben ervoor gezorgd dat Theo van Baden haar assortiment vanuit eigen kassasysteem (Vendit) kan beheren en dat deze vervolgens automatisch gesynchroniseerd met de website. Zo heeft de website altijd up-to-date voorraden, omschrijvingen en prijzen. Wanneer er een order wordt geplaatst komt deze automatisch in binnen bij de balie. 

Met de ‘scooter configurator’ stel je je droom scooter samen! Kies jouw favoriete model, kleur en accessoires om jouw ideale scooter mee samen te stellen.

Zodra jij de bestelling plaatst wordt de pakbon geprint en dat er een berichtje uit naar de transporteur. Zo reduceer je de tijd die een bestelling normaal gesproken kost en is er meer tijd om de klanten te adviseren.

Meer omzet, minder handling
Job Done? Nee, we beginnen net. De aankomende periode gaan we testen, leren en verbeteren, allemaal gericht op meer resultaat.