Naadloze koppeling tussen Rentbuddy en WordPress

Nieuwe Website voor 't Hekeltje

De afgelopen periode hebben we ons ingezet voor een prachtig project bij ‘T Hekeltje, een grote speler in Alkmaar op het gebied van party-, event- en tentenverhuur, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Voor dit project hebben wij een naadloze koppeling ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de producten automatisch vanuit Rentbuddy op de webshop worden geplaatst en dat bestellingen moeiteloos worden teruggestuurd.

Succes door samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking tussen het Immerse webteam en Xmedia hebben we in recordtijd een splinternieuwe website voor ’t Hekeltje gecreëerd. Met een snelle doorlooptijd en een naadloze integratie met RentBuddy brengen we diverse partijen succesvol samen. Immerse staat garant voor efficiëntie en kwaliteit.

 

Rentbuddy

Rentbuddy is een volledig ERP systeem voor de verhuurbranche. Dat houdt in dat alle data die wordt ingevoerd automatisch wordt doorgezet naar alle andere systemen. Wat niet alleen bijdraagt aan het gebruiksgemak, maar ook aan de efficiëntie van het werk dat dus kosten bespaard en data fouten vermindert. Totaal niet onbekend voor ons want we hebben bijvoorbeeld al met AFAS, SAP en andere ERP systemen een koppeling gemaakt. 

Koppeling tussen Rentbuddy en WordPress

Nieuwe Webiste 't Hekeltje

Rentbuddy koppeling & Website 't Hekeltje

Voor verhuurbedrijven is het beheren en managen van producten vaak een uitdaging. Daarom hebben we alles uit de kast gehaald om dit proces zo soepel mogelijk te maken voor ’t Hekeltje. De koppeling biedt niet alleen voordelen voor het bedrijf, maar ook voor het gebruiksgemak van de klant.

Het project moest snel worden afgerond en minstens zo goed zijn als de voorgaande website. Daarom hebben we snel geschakeld en nauw samengewerkt met meerdere partijen. Ons team heeft de website tot in de puntjes verzorgd, terwijl Job alles SEO-technisch heeft geoptimaliseerd.

Gebruikservaring

Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de website snel en responsief is, wat een belangrijke factor is voor SEO. Door te focussen op technische optimalisatie, zoals het verminderen van laadtijden en het optimaliseren van de sitestructuur, hebben we de gebruikerservaring verbeterd en de kans vergroot dat de website hoger wordt gerangschikt in zoekmachines.

Met ons team van experts hebben we niet alleen aan de eisen van ‘T Hekeltje voldaan, maar hebben we ook hun verwachtingen overtroffen door een geïntegreerde oplossing te leveren die niet alleen hun bedrijfsprocessen verbetert, maar ook hun online aanwezigheid versterkt en hun klanten een naadloze winkelervaring biedt.

Wat kunnen we voor jou doen?

Met talloze mooie projecten en jarenlange ervaring zijn wij jouw marketing bureau.

Niks is voor ons te gek op alle verschillende disciplines betreft Online. 

Zo hebben we een team vol experts op het gebied van social media, marketing, webdevelopment en grafische vormgeving. Neem nu contact met ons op voor een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Neem hier contact op

Contact

Klinkt dit als iets voor uw bedrijf of heeft u een aantal vraagjes? Wij nemen contact met jou op!
Laat je nummer of je e-mail achter op het onderstaande formulier en wij nemen zsm contact met jou op.