De nieuwe website voor Ondernemend Dijk en Waard

Wie is Ondernemend Dijk en Waard?

Ondernemend Dijk En Waard is de fusievereniging van de BKHHW, BKL en de AOL. Bij elkaar zijn ze ongeveer 400 ondernemers sterk die samen met elkaar de impact in de regio vergroten. Zij geloven dat verbinding de sleutel is tot succes. Maar om mensen te verbinden vonden zij dat de website van de bedrijfskring wel in een nieuw jasje gestopt kan worden. Met dat verzoek zijn we direct aan de slag gegaan.

 

 

Onze aanpak

Op 13 december kregen wij de mail waar een aantal vragen, eisen en wensen voor de website waar we rekening mee moesten houden. Daarna zijn we gaan kijken wie we precies nodig hebben voor bijvoorbeeld de vormgeving op de website en de techniek achter de website. Het doel was de website af te hebben voor 2023 waar we alles op alles hebben gezet om de website compleet en zonder bugs kunnen lanceren.

Socie app

Ondernemend Dijk en Waard gaf aan dat zij de app Socie willen gebruiken om bepaalde bestanden automatisch op de website in te laden. Dat gebeurt doormiddel van een custom plug-in  die op de backend geïntegreerd moet worden.

Verdere wensen waren dat de website full responsieve moet zijn en zij willen dat de website zelf kunnen beheren.

 

Website / landingspagina's

Wij zijn superblij met het eind resultaat van de website (en als het goed is Ondernemend Dijk en Waard ook). En natuurlijk hopen wij na deze klus nog meer werkzaamheden vanuit de kring van Ondernemend Dijk en Waard te halen. 

Neem snel een kijkje op: https://odew.nl/