fbpx

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing

SEO, SEA, Website optimalisatie…

En net als je het door hebt komt Google met een update. Gelukkig komt de basis van Zoekmachine marketing altijd op het zelfde neer, namelijk: relevantie. Wil je weten hoe wij dat doen? Vraag nu onze gratis quickscan aan en wij helpen u meer business uit uw website te halen, door uw website te optimaliseren.

Website optimalisatie en Google vindbaarheid

Een goed geoptimaliseerde website zorgt dat uw website aansluit bij de behoefte van de potentiële klant. Wij brengen in kaart waar de bezoeker op zoekt, waar hij op klikt en wat hij wilt zien. Zo bent u relevanter voor de bezoeker en haalt u de juiste bezoekers naar uw website. Relevant is ook het toverwoord voor de google vindbaarheid. Als u een website heeft die relevant is voor uw doelgroep, dan is de kans dat u hoog scoort in Google erg groot.

Adverteren via Adwords

Uw product tonen aan klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst. U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt. U betaalt dus alleen voor mensen die uw product willen kopen. Wij kijken samen met u naar uw assortiment en bepalen samen welke producten wij gaan promoten. Op basis van de selectie maken we een forecast met de potentiële uitgaven en inkomsten. Zo zorgen we ervoor dat u uw budget optimaal besteed, met een zo hoog mogelijke ROI.

Gratis Quickscan

Voorbeelden

Andere diensten

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons, app ons of email ons