[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”garage”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Website Optimalisatie

Het optimaliseren van uw website is de basis van online marketing. Uw website is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, maar functioneert ook als verlenging van showroom. U heeft de potentie om meer business uit uw website te halen, door uw website te optimaliseren.

Website optimalisatie en Google vindbaarheid

Een goed geoptimaliseerde website zorgt dat uw website aansluit bij de behoefte van de potentiële klant. Wij brengen in kaart waar de bezoeker op zoekt, waar hij op klikt en wat hij wilt zien. Zo bent u relevanter voor de bezoeker en haalt u de juiste bezoekers naar uw website. Relevant is ook het toverwoord voor de google vindbaarheid. Als u een website heeft die relevant is voor uw doelgroep, dan is de kans dat u hoog scoort in Google erg groot.

Techniek

Daarnaast kijken we ook even onder de motorkap van de website. Optimaliseren is niet alleen de voorkant van uw website, we kijken ook naar de techniek van de website en naar de linkpopulariteit. Het doel hier achter is om hoger in Google te komen en zoveel mogelijk relevant verkeer naar uw website te trekken.

Wij staan voor eerlijk, open en transparant.

Dat betekent:

  • Geen lange contracten, u kunt elke maand opzeggen (geen kleine lettertjes).
  • U bent zelf eigenaar van uw advertentieaccount, wij beheren ze alleen
  • U krijgt elke maand een overzicht van de prestatie van uw advertenties

[/vc_column_text][vc_cta h2=”” txt_align=”right”][/vc_cta][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”verspringen”][vc_cta h2=”Meer info?”]

Je naam*

Je e-mail*

Je telefoonnummer*

Je bericht

[recaptcha]

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Immerse

Hamsterkoog 3c
1822CD Alkmaar
info@Immerse.nl
072-7854141
06-41227299

© 2019 All rights reserved