Remarketing

Remarketing zorgt er voor dat u uw display advertenties laat zien aan de mensen die uw website hebben bezocht. Zodra mensen uw website hebben bezocht en weer verlaten zonder iets te kopen, kunt u via remarketing weer in contact komen met deze mensen. Dit kunt u doen door uw advertenties te tonen aan deze personen wanneer ze andere websites bezoeken, een app gebruiken of wanneer ze in google zoeken. Voordeel van remarketing is dat u alleen mensen bereikt die interesse hebben getoond in uw producten of bedrijf. U kunt uw advertentie aanpassen aan de behoefte van de klant en u kunt gebruik maken van een groot netwerk aan websites.

Remarketing Advertenties

Via verschillende advertentieplatformen kunnen wij gebruik maken van miljoenen websites. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat uw potentiële klant op het juiste moment wordt geattendeerd op uw producten.

Wanneer Remarketing

Er komen meerdere bezoekers op uw website, maar er wordt niet door iedereen gekocht. Uit uw Analytics blijkt dat ze wel producten in het winkelmandje stoppen, maar niet afrekenen. Dit betekent dat ze willen kopen, maar er is twijfel. Met remarketing kunnen we inspelen op de twijfel en te laten zien dat je product echt de juiste keuze is voor de bezoeker.

Wij staan voor eerlijk, open en transparant.

Dat betekent:

  • Geen lange contracten, u kunt elke maand opzeggen (geen kleine lettertjes).
  • U bent zelf eigenaar van uw advertentieaccount, wij beheren ze alleen
  • U krijgt elke maand een overzicht van de prestatie van uw advertenties

Immerse

Hamsterkoog 3c
1822CD Alkmaar
info@Immerse.nl
072-7854141
06-41227299

© 2019 All rights reserved