fbpx

Display Advertising

Display Advertising

Display advertising is een type van online adverteren dat in verschillende vormen komt, denk hierbij aan banners en Rich Media. In tegenstelling tot adwords is display advertising bedoeld om, via beeld en geluid, de klant in aanraking te laten komen met uw dienst of product. Wij helpen u met het maken van de advertenties en het selecteren van uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie getoond wordt aan de mensen die het meest waarschijnlijk zijn om te kopen. Dit doen we op plaatsen die relevant zijn voor uw producten.

Programmatic

‘Programmatic’ adverteren heeft het landschap van adverteren erg veranderd. Spendeer uw euro alleen nog aan de juiste doelgroep. Door middel van slimme algoritmes en onze ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw campagne alleen wordt gezien door de mensen die interessant zijn voor uw bedrijf.

Display en Social Media

De combinatie van Social Media campagnes en display campagnes zijn het meest ideaal om uw doelstellingen te bereiken. De verschillende platformen kunnen verschillende bezoekers profielen met elkaar vergelijken en hier het meest optimale profiel voor u genereren.

Wij staan voor eerlijk, open en transparant.

Dat betekent:

  • Geen lange contracten, u kunt elke maand opzeggen (geen kleine lettertjes).
  • U bent zelf eigenaar van uw advertentieaccount, wij beheren ze alleen
  • U krijgt elke maand een overzicht van de prestatie van uw advertenties

Voorbeelden

Andere diensten

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons, app ons of email ons