Creatie

Er wordt online geshopt, vergeleken, de beste prijs/kwaliteit uitgekozen, maar toch lopen er op zaterdag nog genoeg mensen in de binnenstad. Dit komt omdat mensen steeds meer zoeken naar beleving, het is niet het product dat je koopt , maar welke verhaal vertelt.

Webdesign en Creatie

Deze website dient van het bedrijf over te brengen, maar vooral ook praktisch, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk te zijn. Bij de ontwikkeling wordt in de bouw vooral rekening gehouden met het gebruiksgemak vanaf mobile apparaten. Belangrijk onderdeel hierbij is de implementatie van een simpele reserveringsfunctionaliteit.

In 2018 was het wereldwijde gebruik van internet, voor 52,2% afkomstig van mobile telefoons. Als we dat vertalen naar de verwachting voor 2020 zal dat percentage nog veel hoger zijn.

Specialisten externe koppelingen

Wij maken al jaren websites die niet alleen goed passen binnen uw huisstijl, maar die ook direct kunnen communiceren met andere (backoffice) tools zoals AFAS/Profit, mailplus, marktplaats en vele boekhoud tools. Bekijk onder Cases wat wij allemaal al hebben gedaan!

Webdesign - Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Websites / Webdesign
  • Webshops
  • ERP koppelingen
  • Koppelingen externe systemen
  • Emailings