De schoonheid van een goede marketingpartner

De schoonheid van een goede marketingpartner

Als je begint met ondernemen, het najagen van je droom, dan gaat dat vaak gepaard met het betrekken van diverse personen of bedrijven, die zo snel én voordelig mogelijk zaken kunnen realiseren. Begrijpelijk….. Want laten we eerlijk zijn, het realiseren van je eigen succesvolle onderneming kan niet snel genoeg gaan.

Maar als je vervolgens maanden, soms jaren later vernieuwing of veranderingen wilt gaan doorvoeren zie je ineens door de bomen het bos niet meer.

Bij Immerse hebben wij het geluk de partner te mogen zijn van BeautyJournaal.
BeautyJournaal is een gewaardeerd beautyplatform in Nederland. Beautyjournaal voorziet haar achterban, van informatie, advies en testresultaten over beautyproducten, behandelingen en lifestylekeuzes. Ofwel alles op het gebied van schoonheid.

Immerse kwam in beeld toen vernieuwing van de website nodig was. De technische omgeving bleek door meerdere partijen ontwikkeld en onderhouden te zijn, waardoor vernieuwing en doorontwikkeling over veel schijven ging en inefficiënt leek te worden. Gaandeweg is er voor gekozen om de technische omgeving van beautyjournaal door Immerse te laten vernieuwen. Hiermee is niet alleen de website vernieuwd, maar zijn alle functionaliteiten beter op elkaar afgestemd. Wat tevens winst oplevert op de inzet van social media- en google campagnes. Maar het belangrijkste wellicht, een optimalere gebruikservaring voor websitebezoekers en volgers.

Dus de schoonheid van een goede marketingpartner leverde het volgende op:
1. Effectievere en beter gevonden website
2. Verbeterd bereik vanuit Social media kanalen
3. Uitbreiding van bezoekers en mailingbestand
4. Nog maar één aanspreekpunt, meer flexibiliteit en snelheid voor ondernemer
5. Positievere klantervaring door de werking en toegankelijkheid van website en Social media kanalen
6. Eén belletje, mailtje of appje verwijderd van een team van marketingprofessionals, die samen alle kennis en ervaring bezitten om een bedrijf/platform naar een hoger niveau te tillen.